Семинар: Билколечение при Храносмилателни Проблеми

Семинарът ще се проведе на 09.12.2018 от 10:00 до 13:30 часа.
Адрес: Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5

Искате ли да се радвате на по-добро храносмилане и повече енергия? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредното въздействие на стреса и забързаното ежедневие върху храносмилателната система? Лечението с билки възстановява баланса на тялото по естествен начин, нужно е само да откриете най-ефективните и подходящи комбинации.

Семинарът Билколечение при храносмилателни проблеми ще представи:

  • Повече от 40 билки, които имат благоприятно въздействие върху храносмилането и могат да се прилагат в домашни условия;
  • Над 15 кухненски подправки и някои храни, които балансират храненето;
  • Билкови рецепти, които повлияват благоприятно най-често срещаните храносмилателни нарушения.

Ще научите също:

  • Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно;
  • На какъв принцип се комбинират билките в билковите смеси;
  • Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома.

Този семинар е за Вас ако:

  • Вярвате в лечебната сила на билките;
  • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа;
  • Искате да научите билкови комбинации при различните храносмилателни нарушения;
  • Държите да приемате билките безопасно.

Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението в сферата на гастроентерологията.

Водещ на семинара е магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението.

Водещ на семинара

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по “Фармация” от Медицински университет – София.

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките.
От 2017 година съм квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитофармацевтични продукти” след завършено 3-годишно обучение към Медицински университет – София.

През 2018 започнах да водя семинари и обучения на тема билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми.
Невероятните лечебни свойства на билките и любовта ми към природните методи на лечение ме мотивират да споделям с вас тяхната магия.

Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, създавам авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя Кулинарната таблица, която помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Записване за участие в семинара

Семинарът ще се проведе на 09.12.2018 от 10:00 до 13:30 часа.
Адрес: Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5

Такса участие: 39 лева

Ще работите в малка група – около 10 човека. Местата за семинара са ограничени и е необходима предварителна регистрация. Запазете своето място като изпратите email на contact@vitanaturale.eu или попълните формата за участие.

Потвърждение на вашето запазено място ще получите след заплащане на семинара. Плащането се извършва с банков превод в срок до 10 дни преди семинара, като в отговор на вашият имейл ще изпратим банкова сметка.

При отказ от семинара преди обявената начална дата, или при неявяване по време на събитието, предварително заплатената сума не подлежи на възстановяване.

Можете да се запознаете с пълните условия на събитието тук

Съгласен съм с Условията за събитието.