Минали събития:

Семинар: Билколечение при Храносмилателни Проблеми

Семинарът се проведе на 09.12.2018.

Адрес: Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5

Искате ли да се радвате на по-добро храносмилане и повече енергия? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредното въздействие на стреса и забързаното ежедневие върху храносмилателната система? Лечението с билки възстановява баланса на тялото по естествен начин, нужно е само да откриете най-ефективните и подходящи комбинации.

Семинарът Билколечение при храносмилателни проблеми ще представи:

  • Повече от 40 билки, които имат благоприятно въздействие върху храносмилането и могат да се прилагат в домашни условия;
  • Над 15 кухненски подправки и някои храни, които балансират храненето;
  • Билкови рецепти, които повлияват благоприятно най-често срещаните храносмилателни нарушения.

Ще научите също:

  • Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно;
  • На какъв принцип се комбинират билките в билковите смеси;
  • Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома.

Този семинар е за Вас ако:

  • Вярвате в лечебната сила на билките;
  • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа;
  • Искате да научите билкови комбинации при различните храносмилателни нарушения;
  • Държите да приемате билките безопасно.

Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението в сферата на гастроентерологията.

Водещ на семинара е магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението.

Водещ на семинара

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по “Фармация” от Медицински университет – София.

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките.
От 2017 година съм квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитофармацевтични продукти” след завършено 3-годишно обучение към Медицински университет – София.

През 2018 започнах да водя семинари и обучения на тема билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми.
Невероятните лечебни свойства на билките и любовта ми към природните методи на лечение ме мотивират да споделям с вас тяхната магия.

Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, създавам авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя Кулинарната таблица, която помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.