Семинар: Отслабване с билки и хранителни добавки

Семинарът ще се проведе на 09 юни 2019г. от 12:00 до 16:00.

Адрес: Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5

Искате ли да отслабнете лесно и сигурно без гладуване? Търсите ли природосъобразен начин да свалите излишните килограми? Разберете как да стимулирaте метаболизма, за да постигнете мечтаната фигура. С подходящата комбинация от билки и хранителни добавки ще поддържате здравословно тегло и ще имате повече енергия.

 

Семинарът Отслабване с билки и хранителни добавки ще представи:

 • Основни причини за натрупването на килограми;
 • Над 20 доказани хранителни добавки, с които ще стопите излишните килограми;
 • Повече от 30 билки, за по-бърз метаболизъм, детоксикация и добро храносмилане;
 • Златни правила за по-лесно и здравословно отслабване;
 • Билки и хранителни добавки, които намаляват апетита и задържането на течности в организма.
 • Топ продукти за целулит

Ще научите също:

 • Ценни съвети за поддържане на здравословно тегло;
 • Кои са най-подходящите за Вас хранителни добавки за отслабване;
 • Как да комбинирате билките ефикасно.

Този семинар е за Вас ако:

 • Искате да сте по-слаби без да гладувате;
 • Искате да поддържате здравословно тегло с помощта на природни средства;
 • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа.

Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението и хранителните добавки.

 

Препоръки

Научих много полезни неща за билките и възможностите, които предлагат по темата за отслабването. Също така получих детайлна информация и практически насоки за наличните на пазара хранителни добавки за отслабване и контрол на холестерола. Вашите препоръки ми помогмаха да не се лутам из морето от хранителни добавки и лесно да подбера най-доброто за мен. Пожелавам много нови, зареждащи и най-вече полезни за нас, потребителите, семинари!

Дани, гр.София, семинар ‘Отслабване с билки и хранителни добавки’ 20.04.2019

 

Водещи на семинара са маг.фарм. Бояна Иванова и маг.фарм. Мария Качамакова.

Бояна Иванова

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по “Фармация” от Медицински университет – София.

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките.
От 2017 година съм квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитофармацевтични продукти” след завършено 3-годишно обучение към Медицински университет – София.

През 2018 година започнах да водя семинари и обучения на тема билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми.
Невероятните лечебни свойства на билките и любовта ми към природните методи на лечение ме мотивират да споделям с вас тяхната магия.

Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, създавам авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя Кулинарната таблица, която помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Мария Качамакова

Здравейте. Аз съм Мария Качамакова и съм дипломиран магистър-фармацевт от 2012 година в МУ София. Три години бях отговорен фармацевт в най-голямата онлайн аптека в България Sopharmacy.bg. Това ми даде възможност да консултирам хиляди потребители относно разнообразната продуктова номенклатура в онлайн пространството и аптечната мрежа.

През 2016 година завърших специализирано обучение за фармацевти на тема Здравословно управление на теглото при Професор д-р Стефка Петрова. Била съм автор във farma.bg, woman.bg, списание SOhealth. Също така съм ко-създател и автор във Forumzdrave.bg.

С десет години опит като магистър-фармацевт смело мога да твърдя, че съм опознала в детайли лекарствените и козметични продукти, както и най-популярните хранителни добавки, предлагани на българския пазар. От 2016 година съм сертифициран инструктор по класическа йога. Обичам да споделям знанията си и да помагам на хората с ценни и практични съвети на здравословна тематика.

От 2019 година съм един от лекторите на семинари, организирани от Vitanaturale.eu.