Здравейте, аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Провеждам индивидуални консултации със съставяне на холистична оздравителна програма – профилактично и терапевтично средство за постигане на вашето оптимално здравословно състояние.

 

Индивидуалната програма, която прилагам, съчетава методите:

 

Билколечение | Нутритерапия | Добавки Към Храненето – Витамини, Минерали | Усвояване на нови полезни навици.

 

Основните цели на програмата са укрепване на имунитета, справяне със стреса, безсънието и преумората, подобряване на храносмилането, нормализиране на теглото и хормоналния баланс, детоксикация, подобряване на инсулиновата чувствителност, намаляване на възпалението и други, според конкретното състояние.

 

Холистичната програма е подходяща също за дами, които се подготвят за зачеване.  Постигаме подобряване на общото  състояние и справяне с различни здравословни проблеми, което е важно за последващия период на бременността.

 

Благодарение на задълбочените ми научни познания в областта на билколечението съставям безопасна, ефективна и персонална терапия. Холистичният подход към здравето на човека ми помага да се фокусирам върху причините, породили проблема и да им въздействам с помощта както на природни средства, така и с някои промени в начина на живот.

 

С помощта на индивидуалната холистична програма моите клиенти успяват да възстановят изгубения баланс и да постигнат трайни резултати при различни здравословни проблеми.

 

Повече информация за индивидуалната холистична програма ще откриете тук: https://www.vitanaturale.eu

 

Не се колебайте да се свържете с мен, ще обсъдим вашето запитване и същността на използваните от мен методи за подобряване на здравето и профилактика.

Тел: 0884 789 278