НАШАТА МИСИЯ
„Помагаме на хората да подкрепят и подобряват своето здраве чрез лечебната сила на природата и осъзнат избор към по-здравословен живот.“

Стъпвайки на нашите знания и опит, насочихме енергията си в създаване на ефикасни и персонални решения в областта на холистичното здраве:

 

  • Индивидуали оздравителни програми;
  • Семинари и мастър класове;
  • Авторски продукти

Ние вярваме, че проактивната грижа за тялото и духа е най-важната инвестиция за бъдещето на всеки от нас!

ЗА НАС

маг. Фарм. Бояна Иванова – Основател на VitaNaturale

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение към Медицински университет – София. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене.

 

За мен е удоволствие да споделям опита и знанията си в тази област, във връзка с което организирам и водя семинари по билколечение и здравословно хранене. Участвам също и като лектор в обучения за представяне на природни продукти пред медицински специалисти.

 

Като един от основателите на онлайн платформата ForumZdrave.bg имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно. Повече информация за моята професионална квалификация и опит ще откриете тук.

УСЛУГИ И ПАРТНЬОРСТВО
  • Партньорство с фирми, предлагащи билкови и здравословни продукти. Представяне на продукти посредством авторски публикации, обучения и презентации.
  • Консултация на фирми производители на билкови продукти относно разработване на рецепти.
  • Участие като гост-лектор на обучения и презентации, организирани от центрове за събития.
  • Създаване на авторски публикации за медии и списания в областта на билколечението, природните продукти и здравословния начин на живот.
  • Представяне на продукти и услуги в онлайн здравната медия http://forumzdrave.bg.За повече информация можете да отправите запитване.
  • Менторска програма за малък/семеен бизнес, предлагащ природни продукти. Разработване на стратегия за най-добро представяне на продуктите и бранда.
За въпроси относно услуги и възможнсти за сътрудничество - не се колебайте да се свържете с нас!
Отзиви

„От Хербалкан ЕООД благодарим на маг.фарм. Бояна Иванова за семинарите и консултациите, които провеждаме съвместно. Изключително сме доволни от сътрудничеството и професионалната компетентност. Осъществихме много полезни срещи и семинари за природолечение.“  

 

Валентин Стоянов, управител на „Хербалкан ЕООД“

„Партньорството с такъв проактивен и отдаден професионалист като маг. фарм. Бояна Иванова е удоволствие и привилегия за нас. Сигурен съм, че ще си партнираме в още безброй начинания, които ще донесат полза, както на нашите, така и на нейните клиенти.“  

 

Николай Стирянов – маркетинг директор на Alphyca – българският производител на микроводорасли

„Благодарим на маг.фарм. Бояна Иванова за професионалните съвети, насоки и консултации, с които оказа безценна помощ за развиването и популяризирането на нашия малък семеен бизнес.“  

 

Дани и Любо Стоеви, ЗП Любомир Стоев,  „Етерични масла от Дани“

Участие в програмата на фестивала на чая "FesTeaval"

Aктуална ли е тенденцията, че все повече хора в някакъв период от живота си се обръщат към природолечението?
– Все повече хора се обръщат към природолечението заради забързания начин на живот. Хроничният стрес, лошото хранене и липсата на физическа активност се отразяват пагубно на общото здраве в дългосрочен план. Проблеми като постоянна умора, безсъние, храносмилателни смущения и занижен имунитет са само някои от най-честите последствия от живота, който водим. Природолечението, и в частност билките, могат да бъдат подходящо допълнение към стандартното лечение, особено при някои хронични заболявания….цялото интервю прочете тук