МИСИЯТА НА VitaNaturale

Организираме семинари и обучения в сферата на билколечението и балансираното хранене. Предлагаме продукти за по-здравословен начин на живот. Осъществяваме партньорство с фирми производители на природни продукти, здравни центрове и организации.

Нашата мисия е да помагаме на повече хора да живеят здравословно и да открият лечебната сила на билките!

Специалисти

Маг. Фарм. Бояна Иванова

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по “Фармация” от Медицински университет – София.

От 2017 година съм квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитофармацевтични продукти” след завършено 3-годишно обучение към Медицински университет – София.

През 2018 година създадох Vitanaturale.eu и започнах да водя, както и да организирам семинари на тема Билколечение. Също така съм участвала като лектор в обучения за представяне на природни продукти пред медицински специалисти.

Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, създавам авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя Кулинарната таблица, която помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

УСЛУГИ И ПАРТНЬОРСТВО

  • Партньорство с фирми, предлагащи качествени чайове и билкови продукти. Представяне на продукти посредством авторски публикации, обучения и презентации.
  • Консултация на фирми производители на билкови продукти относно разработване на рецепти.
  • Участие като гост-лектор на обучения и презентации, организирани от центрове за събития.
  • Създаване на авторски публикации за медии и списания в областта на билколечението, природните продукти и здравословния начин на живот.

Ако имате интерес за съвместно сътрудничество, не се колебайте да се свържете с мен