Лятната ваканция не е никакво извинение да прекъснете редовните си тренировки.

 

СПОДЕЛЯМЕ НЯКОЛКО ИДЕИ КАК ДА СПОРТУВАТЕ ПОВЕЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ЛЯТНАТА ПОЧИВКА:

 

  • Груповите занимания по йога на брега през следобедните часове са сигурен път към възстановяване баланса на тялото и ума.
  • Плуването си остава спорт номер едно през лятната ваканция. Плуването е най-естественият начин да раздвижите всеки мускул в тялото си.
  • Да въртите педалите на колелото по крайбрежната алея или да посетите съседния залив с водно колело – два ефективни варианта за стягане на мускулите на бедрата.
  • Джогингът рано сутрин отваря гръдния кош, прави дишането по дълбоко и спокойно. Влажният чист въздух успешно се справя с алергии и токсини от градската среда.
  • Няма по-лесен начин да се социализирате от една игра на плажен волейбол.
  • Цялостен масаж от добър специалист гарантира пълна релаксация на мускулатурата и намалява риска от поява на мускулна треска.

 

Поддържане на добра физическа форма изисква тренировка в комбинация със здравословно хранене, без прием на излишни калории. Ако искате да се храните балансирано и да сте информирани за съдържанието на белтъци, мазнини, въглехидрати, калории в храната, която приготвяте у дома, вземете Кулинарна таблицa

КУЛИНАРНА ТАБЛИЦА
КУЛИНАРНА ТАБЛИЦА

Здравейте, аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт, фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Помагам на хората да поддържат оптимално здраве с помощта на природолечение, здравословно хранене и начин на живот. Повече информация за индивидуалната програма по холистично здраве, разработена от менможете да научите тук