Днес ви споделям лесна рецепта за билков чай, който повишава имунитета и е богат на етерични масла:

 

НАСИПНИ БИЛКИ:

  • салвия лист
  • мащерка стрък
  • жълт кантарион стрък
  • шипки плод

 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

За 2 чаши чай: 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 мл вряла вода. Запарва се 20-30 минути и се прецежда.

 

Салвията и мащерката имат силно антисептично действие, помагат при болно гърло, кашлица и настинка. Жълтият кантарион бори възпалението, вирусните и бактериалните инфекции. Шипките са много богати на витамин С.

 

Билките са мощно средство за подкрепа на естествения имунитет, борба с хроничните инфекции. Кои са най-ефикасните природни средства за подсилване на имунитета, паметта и концентрацията ще научите по време на предстоящия онлайн клас. Този клас ще разкрие тайната на Източните култури на Китай, Тибет и Япония за младост и дълголетие. Ще научите и за редица супер храни, с които да преборите хроничната умора. Повече информация за събитието и записване за участие ще откриете тук.

 

Здравейте, аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт, фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Помагам на хората да поддържат оптимално здраве с помощта на природолечение, здравословно хранене и начин на живот. Повече информация за индивидуалната програма по холистично здраве, разработена от менможете да научите тук