Мастър клас: Природни средства за енергия, имунитет и добра памет

Кога: 05 декември 2020

Къде: Онлайн

Искате ли да се радвате на повече енергия, отлична памет и концентрация? Търсите ли природосъобразни средства в подкрепа на естествения имунитет и справяне със стреса? Този мастър клас ще разкрие тайната на билки, които са използвани от хилядолетия в Източните култури на Китай, Тибет и Япония за младост и дълголетие. Освен тях ще научите и за редица супер храни, които подсилват организма.

 

В рамките на този мастър клас ще разгледаме:

 • Повече от 30 билки, храни и суперхрани, които увеличават производителността, укрепват организма и подкрепят естествения имунитет;
 • Ще научите кои природни средства помагат да се приспособите към промените и да намалите негативните ефекти на стреса в ежедневието;
 • Ще разберете как с помощта на билки и функционални храни да подобрите паметта си, да бъдете млади и енергични;
 • Ще разберете кои са полезните навици за повече енергия и силен имунитет.

Този мастър клас е за Вас ако:

 • Искате да сте енергични и работоспособни;
 • Искате да се радвате на добър имунитет и отлична памет;
 • Искате да се справяте уверено със стреса и напрежението;
 • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа;
 • Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила.

 

ВОДЕЩ:

маг.фарм. Бояна Иванова

ВОДЕЩ НА СЪБИТИЕТО

 

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение.

 

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. За мен е истинско удоволствие да споделям опита и знанията си в областта като водещ на десетки семинари по билколечение и здравословно хранене.

 

Като съосновател на онлайн платформата “ForumZdrave.bg” имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

 

Като съозновател на онлайн платформата “ForumZdrave.bg” имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Записване за участие

Семинарът ще се проведе на 05 декември от 11:00 до 13:30

Къде: Онлайн – пред вашия компютър/ таблет.

Такса участие: 55 35 лева

 

Запишете се като попълните формата за участие, след което ще бъдете пренасочени към страницата за закупуване на билет: https://epaygo.bg/1874587015 В случай, че желаете да заплатите по банков път, моля посочете в регистрационната форма. След закупуване на билет ще получите по имейл линк за участие в мастър класа. За въпроси: 0884-789-278 / contact@vitanaturale.eu.

Можете да се запознаете с пълните условия на събитието тук

  Съгласен съм с Условията за събитието.