Мастър клас: Силен имунитет, енергия и отлична памет

Кога:  26 април 2020

Къде: Онлайн

Искате ли да се радвате на повече енергия и силен имунитет? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса върху тялото и ума? Този мастър клас ще ви разкрие тайната на билките адаптогени, които са използвани от хилядолетия в Източните култури на Китай, Тибет и Япония за младост и дълголетие.

 

В рамките на този мастър клас ще разгледаме:

 • Повече от 15 билки, които увеличават производителността, укрепват организма и стимулират имунитета;
 • Ще научите кои природни продукти помагат да се приспособите към промените и да намалите негативните ефекти на стреса в ежедневието;
 • Ще научите тайната на Източната народна медицина – как с помощта на билки адаптогени да подобрите паметта си, да бъдете млади и енергични;
 • Ще разберете кои са полезните навици за повече енергия и силен имунитет.

Ще научите също:

 • Кога се нуждаете от адаптогени и как да ги комбинирате;
 • Кои са най-подходящите за Вас билки и гъби адаптогени;
 • Как влияят тези билки на метаболизма и какви други действия притежават;

Този мастър клас е за Вас ако:

 • Искате да сте енергични и работоспособни;
 • Искате да се радвате на силен имунитет и отлична памет;
 • Искате да сте уверени и да не се поддавате на стреса;
 • Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила.

 

ВОДЕЩ:

маг.фарм. Бояна Иванова

ВОДЕЩ НА СЪБИТИЕТО

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение.

 

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките. Фитотерапията е природосъобразно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми.

 

Понастоящем практикувам моето призвание като терапевт по билколечение и балансирано хранене в център „Едикта“. За мен е истинско удоволствие да споделям опита и знанията си в тази област като водещ на десетки семинари по билколечение и здравословно хранене.

 

Като съозновател на онлайн платформата ForumZdrave.bg имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Записване за участие

Семинарът ще се проведе на 26 април 2020 от 11:00 до 13:30

Къде: Онлайн – пред вашия компютър/ таблет.

Такса участие: 45 30 лева

 

Запишете се като попълните формата за участие. След това ще бъдете автоматично пренасочени към страницата за закупуване на билет: https://epaygo.bg/1874587015

Системата предлага заплащане онлайн или на касите на EasyPay. В случай, че желаете да заплатите по банков път, моля посочете в регистрационната форма. За въпроси – contact@vitanaturale.eu. След закупуване на билет ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас имейл.

Можете да се запознаете с пълните условия на събитието тук

Съгласен съм с Условията за събитието.