уебинар Силен имунитет с природни средства

БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН СЕМИНАР: СИЛЕН ИМУНИТЕТ С ПРИРОДНИ СРЕДСТВА

Здравейте! Всички места за уебинара на 28 април са запълнени, ако желаете да ви информираме за предстоящи семинари, можете да го заявите тук.

Искате ли да засилите имунната си система и да се предпазите от вируси и настинки?  Кои са най-ефикасните билки и храни за повишаване на имунитета ще научите от квалифициран лектор в областта. Включете се безплатно с регистрация!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

  • Кои са най-ефикасните билки за повишаване на имунитета;
  • Топ храни, богати на витамини, за силна имунна система;
  • Лекарствените гъби – мощно имуностимулиращо средство;
  • Колко и кога да приемаме природни имуностимуланти;
  • Отговори на вашите въпроси.

Как ще се проведе семинара?

  • Семинарът ще бъде онлайн – можете да се включите безплатно от всяка точка.

Включете се на живо и задавайте своите въпроси! Ако вярвате в лечебната сила на билките и се интересувате как да подобрите имунитета си с помощта на природни средства, не пропускайте участието си! Ще ви очакваме на живо, тъй като не предоставяме запис от семинара.

ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА:

маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Своето призвание практикувa като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене в гр. София. До момента е била водещ на редица семинари по билколечение и здравословно хранене, където с удоволствие споделя опита и знанията си в областта.

През 2018 година създава авторския продукт Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно. Като един от основателите на онлайн платформата “ForumZdrave.bg” има дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене.