мастър клас: Отслабване с билки и хранителни добавки

Кога:  27 юни 2020

Къде: Онлайн

Искате ли да отслабнете лесно и сигурно без гладуване? Търсите ли природосъобразен начин да свалите излишните килограми? Разберете как да стимулирaте метаболизма, за да постигнете мечтаната фигура. С подходящата комбинация от билки и хранителни добавки ще поддържате здравословно тегло и ще имате повече енергия.

 

В рамките на този мастър клас ще разгледаме:

 • Основни причини за натрупването на килограми;
 • Над 20 доказани хранителни добавки, с които ще стопите излишните килограми;
 • Повече от 30 билки, за по-бърз метаболизъм, детоксикация и добро храносмилане;
 • Златни правила за по-лесно и здравословно отслабване;
 • Билки и хранителни добавки, които намаляват апетита и задържането на течности в организма.

Ще научите също:

 • Ценни съвети за поддържане на здравословно тегло;
 • Кои са най-подходящите за Вас хранителни добавки за отслабване.

Този мастър клас е за Вас ако:

 • Искате да сте по-слаби без да гладувате;
 • Искате да поддържате здравословно тегло с помощта на природни средства;
 • Искате да атакувате причините за натруване на килограми.

ОТЗИВИ:

“Научих много полезни неща за билките и възможностите, които предлагат по темата за отслабването. Също така получих детайлна информация и практически насоки за наличните на пазара хранителни добавки за отслабване и контрол на холестерола. Вашите препоръки ми помогмаха да не се лутам из морето от хранителни добавки и лесно да подбера най-доброто за мен!

Дани, гр.София, семинар ‘Отслабване с билки и хранителни добавки’ 20.04.2019

 

ВОДЕЩИ НА СЕМИНАРА:

маг.фарм. Бояна Иванова и маг.фарм. Мария Качамакова.

Бояна Иванова

 

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение.

 

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. За мен е истинско удоволствие да споделям опита и знанията си в областта като водещ на десетки семинари по билколечение и здравословно хранене.

 

Като съосновател на онлайн платформата “ForumZdrave.bg” имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Мария Качамакова

 

Здравейте. Аз съм Мария Качамакова и съм дипломиран магистър-фармацевт от 2012 година в МУ София. Три години бях отговорен фармацевт в най-голямата онлайн аптека в България “Sopharmacy.bg”. Това ми даде възможност да консултирам хиляди потребители относно разнообразната продуктова номенклатура в онлайн пространството и аптечната мрежа.

 

През 2016 година завърших специализирано обучение за фармацевти на тема Здравословно управление на теглото при Професор д-р Стефка Петрова. Била съм автор във “farma.bg”, “woman.bg”, списание SOhealth. Също така съм ко-създател и автор във “Forumzdrave.bg”.

 

С десет години опит като магистър-фармацевт смело мога да твърдя, че съм опознала в детайли лекарствените и козметични продукти, както и най-популярните хранителни добавки, предлагани на българския пазар. От 2016 година съм сертифициран инструктор по класическа йога. Обичам да споделям знанията си и да помагам на хората с ценни и практични съвети на здравословна тематика.

Записване за участие

Семинарът ще се проведе на 27 юни 2020 от 11:00 до 13:30

Къде: Онлайн – пред вашия компютър/ таблет

Цена: 65 лв.  45 лв.

 

Запишете се като попълните формата за участие, след което ще бъдете пренасочени към страницата за купуване на билет: https://epaygo.bg/3018614168 В случай, че желаете да заплатите по банков път, моля посочете в регистрационната форма. След закупуване на билет ще получите по имейл линк за участие в мастър класа. За въпроси: 0884-789-278/ contact@vitanaturale.eu.

Можете да се запознаете с пълните условия на събитието тук

  Съгласен съм с Условията за събитието.