Онлайн Семинар: Отслабване с билки и хранителни добавки

Кога:  19 януари 2020

Къде: Онлайн – пред вашите компютри

Искате ли да отслабнете лесно и сигурно без гладуване? Търсите ли природосъобразен начин да свалите излишните килограми? Разберете как да стимулирaте метаболизма, за да постигнете мечтаната фигура. С подходящата комбинация от билки и хранителни добавки ще поддържате здравословно тегло и ще имате повече енергия.

 

Семинарът Отслабване с билки и хранителни добавки ще представи:

 • Основни причини за натрупването на килограми;
 • Над 20 доказани хранителни добавки, с които ще стопите излишните килограми;
 • Повече от 30 билки, за по-бърз метаболизъм, детоксикация и добро храносмилане;
 • Златни правила за по-лесно и здравословно отслабване;
 • Билки и хранителни добавки, които намаляват апетита и задържането на течности в организма.

Ще научите също:

 • Ценни съвети за поддържане на здравословно тегло;
 • Кои са най-подходящите за Вас хранителни добавки за отслабване;
 • Как да комбинирате билките ефикасно.

Този семинар е за Вас ако:

 • Искате да сте по-слаби без да гладувате;
 • Искате да поддържате здравословно тегло с помощта на природни средства;
 • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа.

Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението и хранителните добавки.

ОТЗИВИ:

“Научих много полезни неща за билките и възможностите, които предлагат по темата за отслабването. Също така получих детайлна информация и практически насоки за наличните на пазара хранителни добавки за отслабване и контрол на холестерола. Вашите препоръки ми помогмаха да не се лутам из морето от хранителни добавки и лесно да подбера най-доброто за мен!

Дани, гр.София, семинар ‘Отслабване с билки и хранителни добавки’ 20.04.2019

 

ВОДЕЩИ НА СЕМИНАРА:

маг.фарм. Бояна Иванова и маг.фарм. Мария Качамакова.

Бояна Иванова

Здравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по “Фармация” от Медицински университет – София.

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките.
От 2017 година съм квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение към Медицински университет – София.

От 2018 година досега съм била лектор на десетки семинари за билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми.
Невероятните лечебни свойства на билките и любовта ми към природните методи на лечение ме мотивират да споделям с вас тяхната магия.

Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, създавам авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя Кулинарната таблица, която помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Мария Качамакова

Здравейте. Аз съм Мария Качамакова и съм дипломиран магистър-фармацевт от 2012 година в МУ София. Три години бях отговорен фармацевт в най-голямата онлайн аптека в България Sopharmacy.bg. Това ми даде възможност да консултирам хиляди потребители относно разнообразната продуктова номенклатура в онлайн пространството и аптечната мрежа.

През 2016 година завърших специализирано обучение за фармацевти на тема Здравословно управление на теглото при Професор д-р Стефка Петрова. Била съм автор във farma.bg, woman.bg, списание SOhealth. Също така съм ко-създател и автор във Forumzdrave.bg.

С десет години опит като магистър-фармацевт смело мога да твърдя, че съм опознала в детайли лекарствените и козметични продукти, както и най-популярните хранителни добавки, предлагани на българския пазар. От 2016 година съм сертифициран инструктор по класическа йога. Обичам да споделям знанията си и да помагам на хората с ценни и практични съвети на здравословна тематика.

От 2019 година съм един от лекторите на семинари, организирани от Vitanaturale.eu.

Записване за участие в семинара

Семинарът ще се проведе на 19 януари 2020 от 11:00 до 14:00

Къде: Онлайн – пред вашите компютри.

Такса участие – 50 лева

 

Запишете се като изпратите email на contact@vitanaturale.eu или попълните формата за участие. В отговор на Вашата регистрация ще Ви изпратим имейл с информация за заплащане на таксата участие. Плащането се извършва по банка. След заплащане ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас email.

Можете да се запознаете с пълните условия на събитието тук

Съгласен съм с Условията за събитието.